15 Mayıs 2016 Pazar

En Kolay Kredi Alabileceğiniz Bankalar






Bu yazımda kolay kredi alabileceğiniz bankalar yada yollardan bahsediyor olacağım.

   Öncelikle yazıma başlamadan önce size kolay kredi alabilmek için tabi ki kredi notnuzun yüksek olmasının gerektiğini söylemek istiyorum.Peki kredi notunuz düşüksede kolay kredi alamaz mısınız? cevap tabiki alabilirsiniz yazmızın devamında bundan bahsediyor olacağım.

   Günümüz ile eski dönemi karşılaştıracak olursak eskiden türkiyede banka sayısının az olması yüzünden bankaladan kredi alırken epey iş yokuşa sürülüyordu günümüzde artan banka sayısı ve çeşitliliği ile kredi alma durumu oldukça kolaylaştı.Bunun yanı sıra bankaların birbirleri ile rekabet ortamına girmesi ve yeni açılan bankaların müşteri çekme düşüncesi ile kolay krediler ile bu durumlar tabiki tüketiciye yarıyor ama ne kadar yarıyor tartışılır tabiki.

  Eğer sizinde kredi başvurunuz reddedilmiş ise daha kolay kredi verebilecek bankaları gözden geçirmeniz yeni açılmış bankaları takip etmeniz ve bankaların sunduğu kampanyalar ve fırsatları değerlendirmeniz gerekmektedir.En basit yöntemlerden biri ise alacağınız kredi miktarını düşürüp tekrar başvuru yapmanızdır. 

   Şimdi yazımda bir kaç banka isminden bahsetmek istiyorum.En kolay kredi veren bankalar sıralamasında başı Finansbank çekiyor kredi vereceği kişilerden sadece aylık gelir belgesi talep etmekte ve kolay şartlarda kredi sağlamaktır.En kolay kredi veren bankaların diğer kredi çeşitlerinde ise henüz yeni sayılan Odeabank ve Şekerbank ise ihtiyaç kredilerinde kolaylık sağlamaktadırlar.

Yazımı bitirmeden size kolay kredi kavramından da bahsetmek istiyorum.

   Kredi alırken her belgeniz hazır ve kredi almak istiyorsunuz ama takılabileceğiniz bir tek şey mevcut kredi notunuz.Kredi notunuz istenilen belgelerden daha önemli bir konumda.Diyelim ki banka siciliniz kötü kredi notunuz düşük ne yapacaksınız kredi alabilecekmisiniz.Bunun cevabı evet alabilirsiniz ama bununda tabiki sizin için bir kötü yanı var bazı bankalar kredi notu kötü olan kişilere kredi vermektedir.Ama verdiği kredilerde faiz oranları oldukça yüksek miktarlarda artık tercih etmek size kalmış.

   Son olarak genel olarak en kolay kredi veren bankalar;


  •    Yapıkredi
  •    Akbank
  •    Odeabank
  •    halkbank
  •    Finansbank
  •    İş bankası 


 

9 yorum:

en kolay kredi veren bankalarkredi notu , kredi notu sorgulama  , kredi notu öğrenmeevlilik kredisi , eft saatleri , ev hanımlarına kredi , faizsiz kredi en kolay kredi veren bankalarkredi notu , kredi notu sorgulama  , kredi notu öğrenmeevlilik kredisi , eft saatleri , ev hanımlarına kredi , faizsiz kredi , sorgulama